EcoMoto 930×122

hair stylist

A PLECAT ÎN STRĂINĂTATE! AFLĂ UNDE ȘI DE CE!

Loredana Bica, hair stylistul în vârstă de 22 de ani care studiază la Universitatea Piteşti, a plecat în străinătate. Nu de tot! Doar pentru câteva luni!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Pentru că învață foarte bine şi are note excelente la Facultatea de Mecanică şi Tehnologie, specializarea „Tehnologia Construcţiilor de Maşini”, Loredana a fost trimisă în Franţa. Acolo studiază aceleaşi materii ca şi aici, numai că în limba franceză.

Fire ambiţioasă şi dornică să facă progrese în meseria pe care o practică, Loredana Bica vrea să urmeze şi în Franța cursuri de hair styling. ,,Îmi doresc să încep şi aici cursuri de hair styling. Sunt genul de om care îşi doreşte să atingă perfecţiunea în ceea ce face. Prin urmare, profit de fiecare ocazie pe care o am pentru a învăţa lucruri noi. Peste ceva timp voi lucra cu un cunoscut fotograf, Bogdan Budoiu, care mi-a propus o şedinţă foto pentru un concurs’’, precizează Loredana Bica pentru ePitești. (Foto: Facebook Loredana Bica)

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90