New Profesional Consult 930 x 122

botezatu

A PREZENTAT LENJERIE INTIMĂ CREATĂ DE CĂTĂLIN BOTEZATU! VEZI GALERIE FOTO!

Fotomodelul Denisa Elena Dinică a avut parte de o nouă prezentare de modă de excepție. Locul a fost unul de vis: Casa Vernescu, din București.

Citiți și: CĂTĂLIN BOTEZATU VINE ÎN PITEȘTI LA MUNTENIA FASHION DAYS

Denisa a prezentat două rochiţe ale unui renumit brand, însă surpriza cea mare a venit atunci când a aflat că va îmbrăca lenjerie intimă creată de celebrul designer Cătălin Botezatu. ,,A fost o prezentare foarte reuşită, m-am simţit minunat în fiecare creaţie. Am fost, însă, cu adevărat surprinsă când am aflat că voi avea onoarea să port o lenjerie intimă creată de Cătălin Botezatu! Pe lângă prezentarea de modă, am avut filmări pentru programul Fashion TV. Secvenţele cu mine şi cu celelalte fete care au participat la filmare vor fi difuzate în curând’’, spune Denisa pentru ePiteşti.

Denisa Elena Dinică, în vârstă de 18 ani, este elevă a Colegiului Tehnic „Costin D. Neniţescu” din Pitești. Se află în lumea modei de 3 ani, iar până acum a colaborat cu mai multe agenţii de modă din Piteşti (Xcentric Models, Duchess Models și Unick Models) şi cu brend-urile InPuff, Raluca Martinescu şi Piera. (Foto: Facebook Denisa Elena Dinică)

Citiți și: „REGELE CHILOȚILOR” VEDE CULORILE TOAMNEI ÎN PITEȘTI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90