NOR CURIER 930X122

ingrid-vlasov-photo

„I feel love…”, Ingrid Vlasov si Lady Gaga

Atunci cand un designer roman este mentionat timp de trei zile pe front page-ul unui site ca Vogue Italia se poate spune ca moda romaneasca a capatat valente noi. „I feel love…”, Ingrid Vlasov si Lady Gaga sunt noile coordonate in fashion prezentate de celebra revista de moda.

„I feel love…” este colectia primavara-vara 2011 prezentata de Ingrid Vlasov pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week in octombrie 2010. Confirmarea pentru aceasta colectie lansata la Paris a venit si de la cea mai in voga artista a momentului – Lady Gaga, care i-a purtat creatiile.

 

Ingrid Vlasov: „Aparitia in Vogue reprezinta o confirmare a succesului pe care l-a avut colectia, dar este si o mare satisfactie personala!”

Ingrid Vlasov este singurul designer din Romania care va fi prezent, pentru a patra oara consecutiv, la cea mai importanta saptamana a modei din lume.

Paris Fashion Week va avea loc in martie 2011, Ingrid Vlasov urmand sa-si prezinte colectia FW 2011/2012 pe 8 martie, in aceeasi zi cu nume importante ale modei – Chanel, Valentino si Alexander McQueen.

Aparitia in Vogue, asocierea cu Lady Gaga, dar mai ales un nou sezon la Paris, inseamna pentru Ingrid Vlasov o reconfirmare a talentului si succesului sau.

Sursa: elle.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3