Donaris 930 x 122

botezatu

„REGELE CHILOȚILOR” VEDE CULORILE TOAMNEI ÎN PITEȘTI

La Teatrul ‚Alexandru Davila” din Pitești va avea loc mâine Festivalul Naţional Studenţesc de Modă „Culorile Toamnei”, ediţia a XX-a. Au fost invitate să participe toate centrele universitare din ţară.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Preşedintele juriului va fi Cătălin Botezatu, supranumit în lumea modei „regele chiloților” datorită creațiilor sale deosebite în materie de lenjerie intimă. Cunoscutul și apreciatul designer vestimentar nu va veni singur, ci însoţit de manechinele sale. Directorul artistic al festivalului este Valeria Coman.

Pe lângă prezentări de modă, spectatorii vor putea vedea și un show care le va fi oferit de dansatorii de la Starfix. De asemenea, pe scenă va urca şi trupa antrenată de Piticu, de la formația Simplu. Festivalul va începe la ora 18. (Foto: monden.acasa.ro)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3