New Profesional Consult 930 x 122

buline

Rochia cu buline, o piesă vestimentară diafană şi sexy

Bulinele nu sunt doar pentru copii mici! Iată câteva modele superbe de rochii cu buline pe care vedetele le-au purtat la diverse evenimente. Ţie care îţi place?

Buline, alb şi negru

 

Atunci când vrei să mergi la sigur cu imprimeul cu buline, alege combinaţia clasică, nemuritoare, de alb şi negru.

Rochiile negre stropite cu buline albe, sau rochiile albe împodobite cu globuleţe negre arată incredibil. Poţi să mizezi pe creaţii vaporoase, spumoase precum cele purtate de Ali Larter şi Kristin Davis, poate preferi un model satinat precum Eva Mendes sau unul din bumbac aidoma rochiţei purtate de Paulina Rubio. Toate sunt stilate, elegante şi sunt potrivite atât pentru zi, cât şi pentru seară.

Imprimeul jucăuş impune o anumită asortare, astfel că accesoriile trebuie să fie cât mai puţine pentru a nu încărca vizual.

Buline şi roşu

Şi ţinutele stropite cu buline arată fantastic dacă sunt colorate în trio-ul bleumarin, alb, roşu! Katy Perry a purtat o asemenea rochiţă, foarte sexy de altfel, pe care a răsfăţat-o cu doi trandafiri roşii, prinşi în piept.

Un alt model de rochie, cu buline mult mai mari şi cu un croi mai elegant, dar pe aceeaşi linie cromatică, a purtat şi Demi Moore. vedeta a ştiut să spargă aspectul drăgălaş al rochiei cu o pereche de pantofi lăcuiţi, roşii, extrem de sexy.

Inspirat şi look-ul retro abordat de Sophie Ellis Bextor. Rochia roşie cu buline mărunte, negre combinată cu săndăluţele satinate şi clutch-ul în ton a avantajat-o mult pe artistă.

Sursa: evz.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90