New Profesional Consult 930 x 122

rochii_cu_paiate

Rochia cu paiete, o alegere vestimentară preţioasă

Rochia cu paiete este ideală pentru evenimente de top, somptuoase, atunci când vrei să arăţi cu adevărat glam. Îmbrăcată cu ea o să te simţi exact ca o divă!

Elegantă, cu iz regal, preţioasă, sofisticată, pur şi simplu fabuloasă! Aşa este rochia stropită integral cu paiete, indiferent de model, de culoare sau de brandul ce o semnează.

Iată cât de minunate sunt creaţiile maxi purtate de Cheryl Cole şi Taylor Swift, una neagră abanos, iar alta albastru cerneală ca cerul înstelat.

Camila Alves şi Jessica Alba au mizat pe modele midi, cu mâneci şi arată excepţional.

Piesele împodobite cu paiete sunt creaţii-statemet prin natura lor, deci accesorizarea trebuie să fie cât mai minimalistă.

Doar divele genuine, cu atitudine, pot purta aceste rochii bijuterie, înnobilate cu paiete multicolore, strălucitoare, ce te duc cu gândul la opulenţă, bună stare şi lux.

Jennifer Lopez a ales o rochie camel, care se mixează atât de armonios cu tenul ei caramel, Eva Longoria radiază în rochia cu paiete-curcubeu, cu decolteu obraznic, iar Taylor Swift este preţioasă în rochia parcă poleită cu aur.

Deosebit şi exemplul de stil dat de Sarah Jessica Parker, un guru al modei: rochiţă neagră, stropită cu paiete mici, cu guleri şi mâneci lungi, asortată unor botine albe şi unui clutch fuchsia.

Sursa: unica.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3