930×122 CAPRA 5

rochii

Rochiile cu imprimeu floral, senzaţia primăverii 2011

Primăvara aceasta se poartă albastru electric, salopetele, pantalonii scurţi, albul şi rochiile maxi, dar şi imprimeul floral.

Rochii înflorate midi

 

Nu contează ce fel de floare ai imprimat pe rochiţă, pot să fie trandafiri, lalele, crini, maci sau margarete şi nici ce nuanţe, important este ca printul să fie floral!

Alege nuanţe fructate, glazurate, care să te ducă cu gândul la grădini luxuriate, împânzite cu flori somptuoase, colorate.

Ia exemplu de la Jessica Biel, Miley Cyrus şi Ashley Tisdale şi mergi pe varianta rochiilor mini sau midi, mulate. Fiind extrem de versatile, merg purtate cu sacou şi tocuri, pentru un look elegant, cu o geacă din denim şi bocanci, pentru un outfit rebel ori cu geacă de piele şi platforme pentru o apariţie chic.

Rochii înflorate elegante

O rochie înflorată într-un mix de nuanţe pastel sau într-o combinaţie bicoloră o să fie întotdeauna un item elegant, asta dacă este asortat cum trebuie!

Katy Perry poartă o superbă creaţie în tonuri de bleu, galben şi roz fane, cu trandafiri, care îi avantajează silueta, o rochie pe care a combinat-o inspirat cu un bolero piersiciu, pufos, din angora.

Ţinuta în alb şi negru purtată de Dita Von Teese respiră eleganţă din cap până-n picioare! Rochia midi cu trandafiri negri se contopeşte cu pantofii Louboutin cu baretă şi cu blazerul purat pe umeri.

Şi Taylor Swift e delicată şi feminină îmbrăcată cu rochiţa stropită cu floricele! Balerinii şi blazerul gri se mixează frumos cu rochiţa!

Rochii înflorate şi colanţi negri

Un melanj vestimentar extrem de stilat este acela dintr-o rochie înflorată şi o pereche de colanţi negri, maţi.

Dacă prin miriada de floricele multicolore se strecoară pe rochie şi o pată de negru, fie print-un detaliu de pe imprimeu, fie printr-o centură sau un cordon textile, cu atât mai bine!

Ia exemplu de la dive şi poartă rochiţele înflorate cu multă atitudine, exact ca un superstar!

Sursa: unica.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90