Donaris 930 x 122

antena stars

S-A DESCURCAT DE MINUNE PE ANTENĂ!

Fotomodelul Denisa Elena Dinică, fata care a pozat în lenjerie intimă la minus 10 grade Celsius, a participat la emisiunea unei cunoscute televiziuni cu acoperire națională: ,,Star matinal’’, de pe Antena Stars. Ea a prezentat colecţia ,,Wonder Lolita”, a Mariei Simion.

Citiți și: JOHNNY BĂDULESCU, INVITAT LA ANTENA STARS (VIDEO)

,,La început am avut ceva emotii, dar m-am acomodat repede. Chiar dacă emisiunea a fost în direct, m-am simţit în largul meu. Asta pentru că sunt obişnuită cu camerele de filmat, nu a fost prima mea apariţie la o televiziune. Am prezentat o pereche de pantaloni scurţi, negri, cu un sacou alb, cu broderie negră. Am avut parte de un make-up superb, iar ţinuta mi s-a potrivit de minune. Pot spune că m-am simţit excelent în creaţiile Mariei Simion”, afirmă Denisa pentru ePitești.

Denisa Elena Dinică are 18 ani și este elevă a Colegiului Tehnic „Costin D. Neniţescu” din Pitești. Face modelling de 3 ani, iar până acum a colaborat cu mai multe agenţii de modă din Piteşti (Xcentric Models, Duchess Models și Unick Models), dar şi cu brend-urile InPuff, Raluca Martinescu şi Piera. (Foto: Facebook Denisa Elena Dinică)

Citiți și: O PITEȘTEANCĂ POATE DEVENI ASISTENTA TV A LUI MIHAI MORAR

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3