EcoMoto 930×122

antena stars

S-A DESCURCAT DE MINUNE PE ANTENĂ!

Fotomodelul Denisa Elena Dinică, fata care a pozat în lenjerie intimă la minus 10 grade Celsius, a participat la emisiunea unei cunoscute televiziuni cu acoperire națională: ,,Star matinal’’, de pe Antena Stars. Ea a prezentat colecţia ,,Wonder Lolita”, a Mariei Simion.

Citiți și: JOHNNY BĂDULESCU, INVITAT LA ANTENA STARS (VIDEO)

,,La început am avut ceva emotii, dar m-am acomodat repede. Chiar dacă emisiunea a fost în direct, m-am simţit în largul meu. Asta pentru că sunt obişnuită cu camerele de filmat, nu a fost prima mea apariţie la o televiziune. Am prezentat o pereche de pantaloni scurţi, negri, cu un sacou alb, cu broderie negră. Am avut parte de un make-up superb, iar ţinuta mi s-a potrivit de minune. Pot spune că m-am simţit excelent în creaţiile Mariei Simion”, afirmă Denisa pentru ePitești.

Denisa Elena Dinică are 18 ani și este elevă a Colegiului Tehnic „Costin D. Neniţescu” din Pitești. Face modelling de 3 ani, iar până acum a colaborat cu mai multe agenţii de modă din Piteşti (Xcentric Models, Duchess Models și Unick Models), dar şi cu brend-urile InPuff, Raluca Martinescu şi Piera. (Foto: Facebook Denisa Elena Dinică)

Citiți și: O PITEȘTEANCĂ POATE DEVENI ASISTENTA TV A LUI MIHAI MORAR

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3