EcoMoto 930×122

ghidul_seductiei

Seducţia, un joc important de Ziua Îndrăgostiţilor

La timp pentru Ziua Îndrăgostiţilor, oamenii de ştiinţă au venit cu un ghid despre secretele seducţiei. Sfaturile lor, de la ce să porţi pentru a atrage atenţie, până la cele mai bune fraze pentru conversaţie şi chiar cele mai atractive nume, ar putea să vă ajute să nu mai petreceţi Valentine’s Day singuri.

Primul sfat pentru femei este să poarte roşu. Nu doar pentru că este mai atractivă, ci şi pentru că studiile arată că bărbaţii din jurul lor sunt mai atenţi, flirtează mai mult şi vor să stea cât mai aproape. Şi bărbatul devine dorit dacă poartă ceva roşu, precum o cravată.

Următorul secret al seducţiei, cel puţin pentru bărbaţi, este să fi cât mai popular posibil. Universitatea din Aberdeen a aflat că femeile tind să placă mai mult un bărbat dacă văd o altă femeie care îi zâmbeşte. Dacă bărbatul este înconjurat de femei, cu atât ele se simt mai atrase.

Bărbaţii căsătoriţi sunt mai atractivi decât cei singuri. Femeile ar putea fi atrase de bucuria de a fura alteia iubitul, spune New Scientist. Femeile singure ar trebui însă se evit să îşi petreacă timpul cu mulţi bărbaţi, întrucât studiile arată că femeile înconjurate de bărbaţi par mai puţin atractive, poate pentru că ei gândesc că o astfel de femeie ar putea să îi înşele.

Conversaţiile sunt şi ele extrem de importante, umorul fiind cel care sparge gheaţa cel mai des. „Scuză-mă, te-am observat că mă observai şi vroiam să îţi spun că şi eu te-am observat” este o frază de succes, potrivit cercetătorilor.

În schimb, frazele precum „Mă întreb dacă ai loc în geanta ta pentru cheile de la Mercedesul meu”, sunt considerate complet respingătoare de către femeile studiate.

Feţele simetrice sunt considerate cele mai atractive, potrivit studiilor. Talia ideală pentru o femeie este 0.8, adică talia este 80% din şolduri. La bărbaţi, umerii care sunt cu 40% mai mari decât şoldurile, le încântă pe femei.

Sursa: Realitatea.net

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90