Donaris 930 x 122

calatorie-femeie

Sfaturi de frumusete pentru femeile care calatoresc des

Nici nu ţi-ai desfăcut bine bagajele, că trebuie să le faci din nou? Iată sfaturile csid.ro pentru femeile care călătoresc frecvent:

1. Luaţi la voi numai strictul necesar, adică tot ce încape pe etajera din baie. Totuşi, gândiţi-vă bine, pentru că v-aţi putea dispensa de 80% dintre produse.

2. Mutaţi conţinutul unor produse în recipiente mai mici. O săptămână nu veţi avea nevoie de 500 ml de şampon, nu-i aşa?

3. Achiziţionaţi travel kit-uri special concepute pentru a nu ocupa mult spaţiu în bagaje.

4. Folosiţi mereu un spray cu apă termală (sau minerală) şi ţineţi la îndemână un hidratant puternic. Pentru călătoriile cu avionul, faţă dvs vă va fi recunoscătoare.

5. Dacă aveaţi părul lung, strângeţi-l într-o coadă de cal pe toată perioada călătoriei pentru a evita murdărirea şi pierderea volumului.

6. Nu vă machiaţi excesiv pe perioada călătoriei. Protejaţi-vă pielea de microbi şi semnele oboselii, păstraţi-o curată, proaspătă şi hidratată.

7. Nu folosiţi şamponul, săpunul, cremă pentru corp de la hotel! Decât dacă găsiţi produse de calitate.

8. Pregătiţi-vă pentru situaţia în care compania aeriană vă pierde bagajele. Cum veţi putea suporta dispariţia unui beauty-case în care coexistau toate cremele, parfumurile şi fardurile, care mai de care mai scumpe? Recitiţi punctele 2 şi 3.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90