930×122 CAPRA 5

mppp

Social-democrata Mariana Pană îşi arată feminitatea

Mariana Pană este o femeie independentă. Această stare a reuşit să o transmită şi prin busturile realizate în studioul unuia din cei mai celebri fotografi români, piteşteanul Cătălin Eremia.

 

Într-un interviu acordat presei argeşene, lidera PES activists Argeş mărturiseşte că a vrut să-şi deschidă propriul coafor, pentru care a primit sugestia să facă şi o şedinţă foto în scopul promovării unei imagini cât mai atractive. „Pentru acest tip de businness, am preferat imaginea femeii rebele”, a spus la rândul său fotograful, recunoscând că Mariana nu a fost un „model” dificil.

 

Machiajul, coafura, vestimentaţia alese pentru şedinţa foto au fost propuse de către echipa de specialişti ai lui Cătălin Eremia, ca fiind reprezentative pentru ceea ce tânara mamă (27 de ani) dorea să scoată în evidenţă. În ciuda unui look copleşitor, Mariana Pană nu a avut prea mare succes cu micul său coafor din apropierea centrului Piteştiului, activitatea firmei fiind momentan suspendată. Aceasta lucrează de cinci ani ca şi consilier în cadrul APIA Argeş. 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90