930×122 CAPRA 5

Andrei_Boncea

Soţul Loredanei nu mai e şef la Media Pro

Andrei Boncea nu mai este, începând de la 1 noiembrie, al doilea om din trustul Media Pro. Omul de televiziune născut la Şuici, în judeţul Argeş, era director general al studiourilor de film şi televiziune din 1998, an în care s-a şi căsătorit cu Loredana. În continuare, mâna dreaptă a lui Adrian Sârbu va rămâne în structurile de conducere ale companiei, fiind în conducerea Consiliului de Administraţie.

Argeşeanul Andrei Boncea s-a remarcat în Media Pro prin suflul nou pe care l-a dat unei televiziuni din România, din perspectiva specializării sale, aceea de regizor de film. Împreună cu Adrian Sârbu, Boncea a transformat ProTV-ul în cea mai bună televiziune din România, la absolut toate capitolele: producţie, audienţă, publicitate, producţii proprii, concept. Ulterior, acesta a fost numit preşedintele Consiliului de Administraţie, din care mai fac parte membri ca Oliver Martin Meister şi Chris Bryan Bosco. Acum, Andrei Boncea (39 de ani) îi lasă locul lui Andrei Cosmin Ion (34 de ani).

În paralel cu funcţia de director general în Media Pro Pictures, soţul Loredanei şi-a continuat munca în film, producând numeroase filme: Amen (regia Costa Gavras), Callas Forever (regia Franco Zeffirelli), Modigliani (cu Andy Garcia în rol de vedetă) sau California Dreamin (regizor Cristian Nemescu).

Media Pro este unul dintre cele mai mari trusturi de presă din România, care conţine mai multe divizii de publicitate, televiziune, film şi multe altele. Din trust fac parte televiziunile ProTV, Acasă TV, Sport.ro, ProTV Internaţional, MTV România, Pro Cinema, agenţia de ştiri Mediafax, radioul ProFM, publicaţiile Acasă magazin, Business magazin, CSID, Descoperă, Go4it, Promotor.ro, Protv Magazin, revista The One şi altele. De asemenea, divizia de publishing Publimedia deţine ziarele Gândul, şi Ziarul Financiar.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3