930×122 CAPRA 5

daniela boșneag

SPRÂNCENELE, UN PLUS DE FRUMUSEȚE

Un detaliu important pentru un machiaj perfect îl reprezintă sprâncenele. Make-up artistul Daniela Boşneag revine cu alte secrete ale frumuseții pentru cititoarele noastre. De data aceasta, cu trucuri care țin de forma sprâncenelor.

Citiți și: CURS DE PENSAT PROFESIONAL, ORGANIZAT ÎN PITEȘTI

Care este primul pas în ceea ce priveşte pensatul?

-Pensatul este o artă, mai ales că, la fel ca şi în cazul machiajului și tunsului, ține de forma feței fiecărei persoane în parte. Mai întâi se vor tunde cu o forfecuță vârfurile care depăşesc baza.

Citiți și: MASTERCLASS! CURS PENSAT PROFESIONAL, ÎN PITEȘTI

Cum depinde pensatul de forma feței?

-Ca şi în cazul coafurilor, fața ovală este ideală pentru orice format al sprâncenelor. Pentru acest tip de formă a feței recomand sprâncenele uşor arcuite. În cazul persoanelor care au fața rotundă, recomand sprâncenele mai puțin subțiri, arcuite şi alungite. Pentru persoanele care au fața în formă de inimă, se potrivesc sprâncenele uşor rotunjite.

Mai sunt şi alte detalii de care se ține cont atunci când vorbim de forma sprâncenelor?

-De obicei pensatul ține şi de felul cum ai ochii. De exemplu, persoanele care au ochii mici nu este indicat să lase sprâncenele groase, dar nici prea subțiri. De ce? Pentru că vor ieşi în evidență într-un mod mai puțin plăcut.

Ce parere ai despre doamnele și domnișoarele care îşi creionează sprâncenele?

-Creionarea este un pas important, chiar dacă sprâncenele sunt perfect pensate. Există, însă, persoane care, uneori, exagerează. Recomand creionarea în funcție de nuanța de păr şi mai ales în funcție de machiaj. Dacă machiajul este prea strident şi sprâncenele de asemenea, va părea, mai degrabă, o imagine nu tocmai plăcută. Nu se va realiza o armonie între machiaj, sprâncene şi buze.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90