930×122 CAPRA 5

Amina Drăghiţă

SUCCES! PITEȘTEANCA AMINA, LA MISS ROYAL MODELS ÎN CRAIOVA

Amina Drăghiţă, fotomodelul care studiază la Colegiul Tehnic ,,Costin D.Neniţescu’’ din Pitești, va participa la un important concurs de frumuseţe: Miss Royal Models. Competiția se va desfăşura sâmbătă, 16 mai, în Electroputere Parc din Craiova.

Citiți și: Nemaivăzut pe drumul Pitești – Craiova!

Concurentele vor avea de trecut trei probe: ținută de zi, costum de baie şi ținută de seară. Câștigătoarea va primi o excursie în Creta şi va încheia un contract cu agenţia de modelling Royal Models.

La eveniment și-au anunțat prezența numeroși designeri cunoscuți, printre care și Cătălin Botezatu.

Citiți și: Șocant! Câini operați ilegal ca să devină mai agresivi

Întrebată de ePitești dacă se vede câștigătoare, Amina spune, cu modestie, că toate concurentele au şanse egale. Noi îi urăm succes și să revină acasă cu titlul de Miss!

Mai multe despre Amina Drăghiță, aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/printesa-amina-frumusete-si-delicatete-galerie-foto-de-poveste/. (Foto: Facebook)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3