colectie

SUNSET BLUES DE PITEȘTI, ȚINUTE SEXY ȘI ELEGANTE! VEZI GALERIE FOTO!

La începutul anului v-am făcut cunoştinţă cu Ionuț Adrian Radu, un tânăr piteștean care deţine un atelier de creaţie vestimentară. Astăzi vă prezentăm una dintre colecţiile sale care urmează să fie lansate în curând.

Citiți și: 9 moduri creative de a folosi hota în designul bucătăriei

,,Am lucrat în jur de șase luni, timp în care am pregătit şi ţinute bărbăteşti. Colecţia conţine câteva piese cu trecere de la sexy la elegant, pentru a satisface toate gusturile. Este un efort creativ pornit într-o seară de vară în care am văzut o frumoasă domnişoară în lumina apusului. În aceeaşi seară am făcut şi primele schiţe. Colecţia se numeste ,,Sunset Blues’’. De ce? Pentru că această colecţie îmi aduce aminte de acea femeie care poate fi sexy şi frumoasă fără să pară vulgară. Acea femeie care atrage imediat privirile fără să facă nimic special, ci doar prin simpla ei prezenţă şi atitudine.’’, spune Ionuț Adrian Radu pentru ePitești. ,,Conceptul colecţiei este foarte simplu: o femeie extrem de frumoasă merită să fie pusă în valoare de ţinute frumoase. Eu am încercat ca prin această colecţie să punem în valoare orice tip de corp şi să mulţumim cât mai mult clientele noastre.’’, adaugă designerul.

Despre Ionuț Adrian Radu puteți citi și aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/la-26-de-ani-propriul-sau-atelier-de-creatie-vestimentara/. (Foto: Facebook Ionut Adrian Radu)

Citiți și: NOUA COLECȚIE A PITEȘTEANULUI IONUȚ RADU, LA EMISIUNEA LUI BOTEZATU

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441