EcoMoto 930×122

anne

Taxa astronomica pentru prezentatoarea Oscarurilor

De cînd a apărut vestea că actriţa Anne Hathaway ar putea fi gazda Oscarului, gîndurile producătorilor s-au îndreptat imediat înspre ce transformări va suferi rochia vedetei şi ce va alege Rachel Zoe pentru ea, avînd în vedere că a rămas stilista vedetei încă de cînd s-a filmat „Diavolul se îmbracă de la Prada”.

 

Chiar dacă Zoe este gravidă în aproape opt luni şi nu s-a putut deplasa la Paris pentru a participa la show-urile de modă, nimeni nu îşi face griji că ea nu o va scoate la capăt şi că nu va veni cu o mulţime de variante pentru a fi la înălţime. Însă, abilităţile sale de a pune în valoare o vedetă vor veni la pachet cu un preţ.

 

Nu e de mirare că Zoe pretinde o taxă mare, iar acest lucru a fost confirmat şi de unul din reporterii de la The Hollywood Report, Merle Ginsberg, căreia o sursă din cadrul Academiei de Arte şi Film i-ar fi spus că preţul este „astronomic”. „Taxa se apropie de cheltuielile pe care designerul şi binecunoscutul stilist al actriţei Nicole Kidman, L’Wren Scott, a dispus pentru a construi show-ul din 2000 în calitate de fashion coordonator al Oscarului. Scott i-a îmbrăcat pe trompetiştii din orchestră în costume personalizate Donna Karan!”, a declarat jurnalista.

Sursa: fashionista.com

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3