New Profesional Consult 930 x 122

moda_femei

Trend alert: revine moda anilor ’70

Stilul anilor 70 va domina noul an. Pentru a intra în pielea lor, sfatul expertilor in moda de la „Tabu” esta să transformăm acei ani 70 în anii 70 ai secolului XXI.

Prin urmare, accentul va trebui să cadă pe: 1. bluzele/cămășile cu fundă, în special cele cu mâneci bufante (de preferință din mătase sau satin); 2. pulovere cu guler înalt băgate în pantaloni sau fustă; 3. materiale stralucitoare, cum ar fi lurexul sau mătasea, sau orice altceva care poate lăsa impresia de aspect metalic; 4. rochii lungi petrecute sau crăpate care să-ți etaleze piciorul; 5. cizme lungi cu toc înalt.

Să nu uităm accesoriile: 1. un rucsacel din piele la o ținută de zi; 2. o poșetă mică cu curea lungă pentru o ținută de seară; 3. curelele late din piele pot fi purtate atât cu rochii scurte cât și cu rochii lungi; 5. multe bijuterii: inele cu pietre neprețioase, brățări goase, coliere lungi sau șiraguri de mărgele.

Iar ca ținuta să fie completă, poți alege ca și coafură: un „bob mai lung”, șuvițe ondulate sau pur și simplu părul liber pe spate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90