Donaris 930 x 122

popescu_bun_poza.jpg

Uite cât de senzuală este eleva de la „Brătianu” care ne reprezintă în China!

Andreea Popescu, în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Pitești, şi-a postat, cu câteva minute în urmă, o fotografie realizată de Cătălin Petolea în care este mai mult decât senzuală, după cum apreciază prietenii săi de pe site-ul de socializare Facebook.

Frumoasa piteşteancă, îmbrăcată într-o rochie aurie, îşi lasă umerii la vedere, având doar un colier care îi „îmbrăţişează” gâtul. Andreea a postat şi o fotografie în care îi informa pe internauţi că va pleca în China, la concursul Miss Bikini Universe, concurs la care va reprezenta România. Se afla atunci pe aeroportul „Henri Coandă” din București.

Concursul va avea loc pe 6 octombrie la Taining. Este vorba de finala Miss Bikini Universe. Bruneta a câştigat titlul de Miss All Nations Romania în cadrul Romanian Infofashion Festival în septembrie 2012 şi urmează să participe la finala internaţională care se va desfăşura tot în China, de data aceasta în Nanjing. Deocamdată nu se ştie data exactă când va avea loc competiția.

Andreea Popescu a fost desemnată și Miss Tourism Planet Romania 2013, iar în luna iulie a participat la finala internaţională de la Atena, din Grecia.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90