New Profesional Consult 930 x 122

valentina_pelinel_FHM_Cehia2

Valentina Pelinel face bani in Cehia

Chiar daca deputatul de Arges, Cristian Boureanu nu mai impresioneaza pe nimeni cu prezenta, deoarece nimeni nu-l mai vede prin judet,  sotia sa, Valentina Pelinel continua sa impresioneze intreaga lume prin aparitiile sale spectaculoase. De aceasta data, modelul i-a cucerit pe cehi prin aparitia sa in revista FHM Cehia.

Modelul roman a realizat un pictorial pentru noul numar al revistei pentru barbati FHM Cehia si a aratat inca o data ca stilul de viata sanatos pe care il urmeaza a dat roade. Valentina Pelinel a pozat in lenjerie foarte sexy, dupa cum se poate vedea in pozele publicate de The Gossip Avenue. Frumoasa blonda a reusit sa impresioneze si strainii de multe ori, nu numai conationalii si acum isi demonstreaza inca o data valoarea. Pelinel este sotia politicianului Cristian Boureanu si una dintre cele mai apreciate fotomodele din Romania. Cei doi nu au copii, insa modelul a declarat la un moment dat ca si-ar dori sa aiba gemeni.

valentina_pelinel_FHM_Cehia1Desi a castigat foarte multi bani din modeling, Valentina nu s-a ferit sa spuna ca uneori s-a imbracat si din magazine second-hand, fapt ce demonstreaza ca nu face parte din lumea „fitoasa” din showbiz. Chiar si asa, Valentina Pelinel a declarat ca 5.000 de euro este comisionul sau pentru ziua de munca, ea relandu-si activitatea de model dupa ce se pare ca afacerile sotului sau au cam inceput sa scartaie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3