Donaris 930 x 122

CRBL

Are 56 de perechi de pantofi sport! 28 sunt de rezervă!

Cântă, dansează şi, ceea ce mulţi nu ştiu, îi place să fie mereu la modă şi să consulte revistele de specialitate. Are nici mai mult, nici mai puţin decât 56 de perechi de pantofi sport, iar dintre aceştia 28 sunt de rezervă!

Piteşteanul Eduard Mihai Craioveanu, alias CRBL, este un pasionat al modei. El a fost invitat la un fashion-show de excepţie, care va avea loc zilele acestea în Bucureşti. Vorbim despre o prezentare de modă cu haine de sezon, însă evenimentul va fi precedat de super show-ul cu CRBL, care povesteşte că are 56 de perechi de pantofi sport, dintre care 28 sunt de rezervă.

CRBL este un cântăreţ, dansator şi coregraf român care a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a şi lansat 8 albume. În 2010 şi-a început cariera solo cu piesa „Românu’ n-are noroc”, pentru care a şi obţinut o nominalizare la Romanian Music Awards din 2011.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90