NOR CURIER 930X122

ved

Vedete îmbrăcate neglijent pe stradă

Strălucire, opulenţă, lux. Cam aşa s-ar descrie lumea în care divele trăiesc. Însă, de multe ori, acestea se satură de viaţa extravagantă şi se îmbracă neglijent. Celebră încă de copil, agresată mereu de paparazzii însetaţi de senzaţional şi de fanii ce îşi doresc o frântură din existenţa ei, Britney a clacat de multe ori.

Chiar dacă pe scenă încearcă să se ridice la înălţimea aşteptărilor publicului, în viaţa privată Britney o obosit să mai demonstreze ceva şi îşi doreşte să fie un om normal.

Când iese la cumpărături sau la plimbare, Britney Spears nu dă doi bani pe hainele pe care le poartă! Diva alege tricouri rupte, decolorate, bluze pătate, pantaloni murdari şi piese vestimentare asortate anapoda. Ca să nu mai vorbim de păr, care e mereu nepieptănat!

Chiar dacă are bani să-şi cumpere o ţară întreagă, cu tot cu mall-urile din ea, Madonna se îmbracă neglijent în timpul liber.

Cu pulovere lălâi, hanorace decolorate, treninguri, pălării bărbăteşti şi adidaşi ponosiţi, Madonna ar putea fi confundată cu uşurinţă cu femeia de la curăţenie.

Mischa Barton era, într-un timp, exemplu de stil vestimentar. Acum cu siguranţă, nu! Păr îmbâcsit, nepieptănat, haine cu aspect uzat şi fără machiaj – cam aşa s-ar descrie ţinutele ei din ultima vreme.

Ramona Gabor n-a fost niciodată o fashionistă, însă când merge pe la emisiuni sau cluburi se străduieşte să se îmbrace cât de cât cu gust. Nu acelaşi lucru se petrece şi pe stradă, când sora lui Moni abordează un look ieftin, desuet, compus din piese vestimentare de proastă calitate.

Sursa: unica.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90