EcoMoto 930×122

albeştii

VEZI CE ZICE SANDRA N DESPRE PRESUPUSA RELAŢIE CU CRISTIAN BOUREANU!

Implicată în proiectul de promovare a noii sale piese – „Liar” – produsă de Adrian Sînă, o piesă  ce a reuşit deja să cucerească topurile din Rusia, Kosovo şi America de Sud, Sandra N ar trebui să aibă foarte multe motive de bucurie.
Ţinută departe de scandaluri, fata primarului din comuna argeşeană Albeştii de Muscel nu a scăpat de mass-media. Care mass-media a abundat de zvonuri legate de faptul că artista ar fi avut o relaţie cu fostul deputat de Argeş Cristian Boureanu.
Ca să liniştească apele, artista a scris pe contul său de socializare un mesaj. „Este pentru prima dată în cariera mea când am intrat în „gura presei”. Cuvinte scoase din context, titluri false, întrebări provocatoare, minciuni.
Un lucru despre care am vorbit la televizor, motivul pentru care am mers la emisiuni – nu am putut controla jurnaliştii să nu mă întrebe despre anumite poze apărute şi să nu speculeze! În schimb, nu am declarat NICIODATĂ nimic despre viaţa mea personală. Nu am declarat NICIODATĂ că am vreo relaţie. Am muncit mereu prin forţele mele şi nu m-am folosit de nume cunoscute ca să ajung undeva.
Nu am fost cuplată cu vreun politician şi nu înţeleg de ce un anumit domn şi fost prieten de familie nu a putut să primească un refuz, să îl accepte şi să nu înceapă să murdărească munca mea cu scandalurile în care e obişnuit să intre”, a scris cântăreaţa.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Penibil spune:

    L-a refuzat???!!ce penibila este.era incantata sa apara sa vbsc despre el ; chiar a declarat ca e o femeie singura si el un barbat singur, ca ii place de el, ca se poate sa ajunga impreuna.
    .
    SANDRA a spus si ca nu ar suna rau sa fie urmatoarea dna boureanu!!!!!!!

    este o cantareata de doi lei si un om needucat.ca dovada,fata cu care a plecat boureanu la mare era cea mai buna prietena a acestei sandra, puteti sa vedeti pe faceb. ca erau nonstop amandoua.dar acea ADELINA I L-A FURAT DE SUB NAS SANDREIi si a plecat cu el si familia lui in croatia.asta spune multe despre aceasta adelina.
    DAR donsoara SANDRA A NUMIT-O PROSTITUATA PE ADELINA intr-un post pe faceb. ei unde spune ca femeile care pleaca cu un barbat pentru o vacanta sunt prostituate….halal artista,o tarancuta depasita de situatie,prostita de toti.

  • saraca-nu stie cum sa mai atraga putin atentia-poate ii mai creste popularitatea,ca prin muzica, in atatia ani,sufletu'! spune:

    http://www.cancan.ro/actualitate/boureanu-i-a-pus-lacat-blondei-care-ii-tine-de-cald-dupa-divort-n-o-sa-crezi-pe-cine-a-trimis-s-o-pazeasca-la-plaja.html?page116=1 cititi si voi la comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90