930 x122 grota rece

botezatu

Vine în Piteşti! Intră-i în graţii lui Botezatu dacă vrei să prezinţi printre marile modele!

Tinerele piteştence au ocazia să participe la un festival de modă la care preşedinte al juriului va fi nimeni altul decât designerul Cătălin Botezatu. Este vorba despre un concurs între designerii care reprezintă mai multe case de cultură ale studenţilor din întreaga ţară. Domnişoarele care vor urca pe scenă pentru a prezenta creaţiile vor putea să-i intre în graţii cunoscutului designer de modă.

În fiecare an a avut câte o preferinţă şi nu a plecat cu mâna goală la Bucureşti! Fetele care într-adevăr au dimensiunile potrivite, atitudinea şi charisma necesară pot intra cu această ocazie în echipa marelui designer român, cunoscut atât în ţară, cât şi în străinătate.

Preselecţii se fac la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti până spre finele lunii noiembrie, atunci când va avea loc şi Festivalul Naţional Studenţesc de Modă “Culorile Toamnei”, festival care încă de la prima sa ediţie a fost prezidat de Cătălin Botezatu. Fetele selecţionate vor putea participa şi la diferite concursuri de miss şi la alte evenimente organizate de CCS Piteşti.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3