New Profesional Consult 930 x 122

Vopseste-ti parul acasa… ca la coafor!

1

Indiferent ca vrei sa-ti ascunzi firele albe, sa dai o noua tenta culorii naturale sau sa incerci o schimbare radicala de look, vopsirea parului acasa nu este o procedura simpla. Ai nevoie de ceva indemanare si de trucurile noastre pentru a obtine o colorare profesionala, cu bani putini. 

 

Ai incredere in culoarea ta!

Psihologii te ajuta sa alegi varianta care ti se potriveste cu adevarat, tinand seama de trei lucruri: Evita sa urmezi stereotipurile coafurilor. Nu toata lumea se simte mai inteligenta cu parul negru sau mai copilaroasa cu parul blond doar pentru ca s-au vopsit in culoarea respectiva. Este vorba despre ce simti TU despre culoare si cum te simti cu ea.

Nu iesi cu mai mult de unul sau doua tonuri din zona de confort. Schimbarile usoare, subtile, ale culorii pot avea un impact la fel de mare cu acela al unei schimbari majore, doar ca mai usor de asimilat…

Sparge tiparele si dezvolta-ti increderea in tine. Vara par blond, toamna cu doua tonuri mai inchis? De ce nu invers? Cateva suvite blonde inainte de Craciun iti amintesc de soarele verii…

Sfat: Colorarea parului acasa este perfecta pentru acoperirea parului grizonat sau schimbarea cu doua-trei tonuri a culorii de baza a parului, dar daca vrei o schimbare importanta sau corectii de culoare, cel mai bine ar fi sa mergi la coafor.

Alege o culoare care ti se potriveste

Cea mai importanta regula in alegerea unei culori care sa te avantajeze este ca aceasta sa fie apropiata de cea naturala a parului…

DACA ESTI BLONDA alege intre auriu aramiu si blond roscat. Blondul miere si platinat vor arata foarte bine. Mergi la salon cand te vopsesti prima data.

DACA ESTI SATENA, încearca nuantele de auriu roscat si castaniu. Incearca auriul si toate tonurile de caramel. Nuantele pralina si ciocolata cu lapte ti se potrivesc perfect.

DACA ESTI BRUNETA, mergi pe tonuri de mahon sau pruna. Cel mai bine ar fi sa mergi la salon. Poti incerca tonurile de brun inchis si chiar negru.

Reguli pentru o vopsire perfecta

Aplicarea vopselei pe par este un procedeu simplu, daca urmezi de la inceput cateva reguli de baza. Pe de alta parte, cand te vopsesti cu regularitate, poti sari etape si aluneca usor pe panta obiceiurilor nerecomandate…

Citeste instructiunile. S-ar putea sa sune evident, dar fiecare marca de vopsea are propria ei metoda de aplicare, astfel ca citeste instructiunile de fiecare data.

Verifica alergenii. Daca te vopsesti prima data, aplica intai putina vopsea in spatele urechii, pe care o lasi timp de 24 de ore.

Vopseste o suvita Verifica rezultatul vopsirii incercandu-l intai pe o suvita de la ceafa. Apoi vopseste tot parul, daca ti se pare multumitor.

Nu te spala pe cap inainte de vopsire. Vopseaua prinde mai bine in amestec cu uleiurile naturale ale parului, de aceea e bine sa astepti cel putin 24 de ore de la ultima splalare.

Protejeaza-ti hainele. Vopseaua de par pateaza ireversibil, asa ca acopera-ti hainele cu un prosop/manta protectoare.

Sursa: avantaje.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90