EcoMoto 930×122

popescu_andreea_2

Vrea să obţină coroana pentru România la Miss Bikini Universe! Eleva de la „Brătianu”, printre cele 60 de concurente din tot atâtea ţări!

Este încrezătoare în propriile sale forţe şi spune că se va întoarce acasă cu un premiu important! Andreea Popescu, eleva de la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Pitești care va reprezenta România la concursul internaţional de frumuseţe Miss Bikini Universe din China, se consideră o fată frumoasă, inteligentă și talentată, având toate atuurile necesare pentru a se întoarce în ţară cu un premiu important.

Este conştientă că în China va avea parte de o concurenţă foarte mare, la competiție urmând să participe 60 de fete din tot atâtea ţări. 

Andreea Popescu afirmă, însă, că va încerca să se autodepăşească și să se prezinte cât mai bine la probe şi la interviuri pentru o câștiga o coroană pentru România. Îşi doreşte să reprezinte ţara cu demnitate şi succes.

Vă reamintim că frumoasa argeşeancă va pleca vineri în China, concursul fiind programat pentru 6 octombrie, în Taining.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90