Donaris 930 x 122

Pitesti

„Montarea repartitoarelor de costuri NU este obligatorie!”

Montarea repartitoarelor de costuri NU este obligatorie, în Pitești!

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„TERMO CALOR CONFORT S.A. aduce la cunoștința abonaților sistemului centralizat de termoficare faptul că, în Pitești, NU este obligatorie montarea sistemelor tehnice de stabilire a consumurilor individuale de energie termică (repartitoare de costuri) pe toate corpurile de încălzire din fiecare apartament sau spațiu cu altă destinație decât cea de locuit!

Legea privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 130/2022 pentru modificarea și completarea Legii nr. 121/2014 privind eficiența energetică, promulgată la începutul acestui an, instituia această obligativitate „în condițiile în care există realizat la nivel de condominiu un sistem de echilibrare hidraulică a instalației de încălzire”.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

„Montarea repartitoarelor de costuri NU este obligatorie!”

În acest sens, vă informăm că, în prezent, în Pitești, în blocurile care fac parte din rețeaua celor 18.000 de abonați nu sunt montate sisteme de echilibrare hidraulică a instalației de încălzire.

În consecință, nu sunt îndeplinite condițiile montării repartitoarelor de costuri”, anunță municipalitatea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90