930×122 CAPRA 5

accident

Mort de beat, un șofer ”a luat la țintă” un monument

Update, 5 iunie, ora 14.09

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Șoferul care a intrat cu mașina în Monumentul Eroilor din Racovița era băut.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

„În noaptea de 03 spre 04 iunie a.c., în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția dintre Bulevardul Dacia și str. Nicolae Racoviceanu din Mioveni, în urma căruia un autoturism a întrat în coliziune cu un monument.

Conducătorul auto, identificat ulterior în persoana unui tânăr de 23 de ani, din Mioveni, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

Știrea inițială, 4 iunie, ora 11.03 – Argeș: A „vrut” să vadă care e mai tare: monumentul sau mașina!

Noaptea trecută, un șofer vitezoman și teribilist a ”zburat” cu mașina pe o șosea din Mioveni, oprindu-se chiar în Monumentul Eroilor din Racovița.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

 

După cum se poate observa și în imagini, ciocnirea a fost una violentă. Cu toate acestea, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Pagubele au fost doar materiale. Doar Monumentul Eroilor și autoturismul implicat au avut de suferit.

Incidentul a fost făcut public de primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, pe Facebook.

Monumentul din Racovița a stat în calea unui șofer grăbit! Viteza, teribilismul și neatenția conduc la accidente, ce pot avea urmări tragice!

Din fericire, de data aceasta, accidentul nu a provocat victime.

Singurele avarii s-au produs la Monumentul Eroilor din Racovița și la autoturismul implicat.”, a scris edilul în dreptul videoclipului care ilustra momentul accidentului.

Sursă video/foto: Facebook Georgescu Ion

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3