930 x122 grota rece

accident

    Motociclist accidentat grav pe DN 7C

    UPDATE ORA 16.08: „În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza Merișani, din direcția Pitești spre Curtea de Argeș, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 55 de ani, din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, care se deplasa în aceeași direcție de mers, fiind angajat în depășire.

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    În urma evenimentului a rezultat rănirea motociclistului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații.

    Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Argeș. 

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    UPDATE ORA 10.30: „Motocicleta este în afara părţii carosabile. Victimei i s-au acordat ingrijiri medicale. Aceasta a suferit răni la nivelul urechii și la nivelul membrelor inferioare și a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă. În mașină se aflau două persoane care nu necesită îngrijiri medicale. Nu sunt scurgeri de combustibil pe carosabil. Militarii asigură măsurile specifice de stingere și prevenire ale incendiilor la faţa locului”, a transmis ISU Argeş.

     

     

     

    Ştirea iniţială – ora 10:25

    Motociclist lovit de o maşină pe DN 7C. Sesizare de accident, în urmă cu puţin timp, pe DN 7C, la Merişani. Din primele informaţii, este vorba de o coliziune între un autoturism cuo  motocicletă.
    Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului.

    Intervin şi pompierii ISU de la Detaşamentul Pitesti cu o autospecială și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

    Din primele informaţii, motociclistul este conştient.

     

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90