EcoMoto 930×122

conservă

N-o să-ți vină să crezi ce conține o conservă pusă în vânzare!

N-o să-ți vină să crezi ce conține o conservă pusă în vânzare!

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

O cutie cu „Urme de urs” este ofertată în România, cu 30 de grame de conținut, iar firma producătoare garantează că excrementele sunt autentic-secuiești.

Șeful OPC explică însă că produsul nu poate fi retras de la comercializare, deoarece pe etichetă scrie că nu este destinat consumului de către oameni.

Citiți și: Momentul când un urs își face apariția pe Bulevardul Pardon din Câmpulung

Eticheta are un avertisment, prin care se explică faptul că produsul nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor.

„Eu am rămas perplex când am văzut conserva, are 30 de grame, e o bucățică mică înăuntru, e ușoară, dar nu mi-a venit să cred.

Dacă are avertismentul, nu avem ce să facem, nu este produs comestibil, se pare că ar fi suvenir”, a mai spus comisarul-șef OPC, pentru sursa citată.

Eticheta de pe conservă mai arată faptul că produsul conține 100% excremente de urs brun transilvănean, „fără gluten, fără conservanți, vegan”, iar nedeschis, își păstrează calitatea pe termen nelimitat în interiorul ambalajului. În schimb, după deschidere, trebuie „folosit” în termen de 22 de ore.”, a spus șeful OPC, citat de Profit.ro.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: stirileprotv.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Producătorul garantează că este vegan? Adică ursul a fost monitorizat să nu consume produse de origine animală? Este kosher?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90