EcoMoto 930×122

caldura

Ne coacem! Meteorologii au făcut anunțul!

Ne coacem! Meteorologii au făcut anunțul!

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru perioada 10 iulie – 8 august 2023.

Conform acesteia, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pe întreg teritoriul României, dar mai ales în sudul şi estul ţării în următoarele patru săptămâni.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Precipitaţiile vor fi apropiate de normalul perioadei, exceptând sudul, jumătatea vestică a ţării şi unele zonele montane unde vor fi deficitare,

Ne coacem! Meteorologii au făcut anunțul!

Astfel, în săptămâna 10 – 17 iulie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă uşor mai accentuată în regiunile sudice.

În săptămâna 17 – 24 iulie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii ţări, dar mai ales în sud şi sud-est, iar cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în zona montană aferentă, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Estimările meteorologice pentru săptămâna 24 – 31 iulie arată că temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate de cât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-estice.

În ultima săptămână de prognoză, 31 iulie – 7 august, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în sud-estul ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Detalii, AICI – O vară mult prea călduroasă! Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni indică temperaturi mai mari decât normal

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90