930×122 CAPRA 5

caine de adoptat

Negruța are nevoie de o familie!

Negruța are nevoie de o familie!

Ea este Negruța! Ea nu are norocul altor căței de rasă, să aibă o familie care s-o iubească. Însă, dacă cineva îi poate oferi un cămin, Negruța poate să iubească necondiționat!

Iat-o cât de minunată este:

 

Are patru luni și se află în Pitești! Ea așteaptă să fie înfiată de o familie iubitoare de animale. Ultima întâmplare din viața Negruței, care începuse fericit, s-a terminat trist!

Un cuplu din Pitești o adoptase, dar când au mers acasă cu ea, un alt membru al familiei nu a vrut-o pentru că nu este de rasă.

Astfel, Negruța s-a întors de unde a plecat, tristă, dar în același timp încrezătoare că până la urma șansa îi va surâde și ei și va avea o familie.

Cine dorește o cățelușă cu ochii care emană dragoste, ne poate contacta la numărul de telefon 0730 971 621, pe WhatApp, la același număr de telefon, sau pe pagina de Facebook a ePitești.ro: AICI prin mesaj pentru mai multe detalii despre unde o puteți găsi.

Suntem convinși că printre noi se află oameni cu sufletul bun care pot înfia un câine căruia până acum nu i-a surâs norocul.

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3