EcoMoto 930×122

circulație îngreunată

Nenorocire la ieșirea din Pitești!

Circulația este îngreunată la acest moment în Vama Pitești, la ieșirea spre autostradă, din cauza unui protest organizat de fermierii din Argeș.

Citiți și: Pitești. Atenție, șoferi! Se lucrează pe un drum intens circulat din oraș

Polițiștii rutieri sunt prezenți la fața locului pentru dirijarea traficului.

Citiți și: Pitești: Impact între un camion și un BMW

Se circulă bară la bară. Astăzi, fermierii din întreaga țară protestează nemulțumiți fiind de ”soluţia găsită de Comisia Europeană la problemele şi dezechilibrele grave cu care se confruntă sectorul agro-alimentar din țara noastră, pe fondul distorsiunilor de piață cauzate de conflictul armat din Ucraina.”

 

Astfel, vehicule şi utilaje agricole se vor deplasa cu viteză redusă, în coloană, în mai multe zone ale ţării.

 

Și în Argeș se protestează. În intervalul 11.00-14.00 va avea loc o manifestare de protest a fermierilor pe raza orașelor Costești și Pitești.

Manifestarea de protest se va desfășura prin deplasarea încolonată a vehiculelor, cu viteză redusă pe acest traseu: Costești – Bradu – Vama Pitești – Bradu – Costești.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Ionut spune:

    In toamna lui 2022 fermierii nu au vrut sa vanda cereale, am vazut la TV cum declarau ca le tin in depozite sa le vanda in primavara lui 2023 la preturi mai mari. Preturile la cereale au crescut odata cu inflatia, sau invers, ramane de aflat. Surpriza, sau teapa luata de fermierii romani ca Ucraina a invadat Romania cu cereale ieftine. Acum sa-si asume paguba, e ca in afaceri, au riscat si au pierdut, ei, noi ceilalti, majoritatea, oamenii de rand ne bucuram ca cerealele si hrana pt animale e mai ieftina. Dar nimeni nu iese sa-i acuze pe fermieri ca au gresit. Asteapta bani de pomana, din munca contribuabililor. Ar trebui sa ne bucuram ca scade pretul la mancare, ulei si implicit ar trebui si pretul la carne, oua, branza.

  • Ramona spune:

    Da așa este ! Chiar m a mirat faptul ca au avut un tupeu sa declare ca “nu le vând, ca le țin pana urca prețul “,dar totuși nu sunt apartamente , sunt alimente pt oameni si animale ,si depozitarea costa ceva ca sa le tii intr un hambar , iar apoi se deteriorează , adică urmează sa expire curând , ah scuze ca voi le tratați si prelungiți si termenul de valabilitate sau ni i le vindeți deja expirate! Ar trebui ca votul sa nu mai fie Vot !! Ci sa fie un test grila pt toți candidați : primari , directori , miniștrii , președinți , sa se dea teste grila ! Iar cel mai bun sa câștige prin “Lucrare de control “ si atunci vom avea o țara minunata cu oameni minunați!

  • Sorin spune:

    Eu zic sa vă puneți în locul lor . La fel as fi procedat și eu pentru că la început producătorul a pierdut de fiecare data. Numai samsarii au câștigat . De fapt acum producătorii au pierdut tot din cauza samsarilor . Nu sunt agricultor dar așa văd treabă . Ajutor de la guvernanti niciodată ! Trăiți cum ați votat ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3