New Profesional Consult 930 x 122

sancţiuni

Nereguli grave la pensiunile și hotelurile din Argeș

Nereguli grave la pensiunile și hotelurile din Argeș.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Amenzi pe bandă rulantă la unitățile de cazare și alimentație publică de pe raza județului Argeș.

Inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat 35 de controale în urma cărora au aplicat sancțiuni în valoare de 189.000 lei.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

În intervalul 05 – 11.02 2024, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat, în județul nostru, 35 acțiuni de control și 20 activități de informare preventivă la unități de cazare și alimentație publică.

Nereguli grave la pensiunile și hotelurile din Argeș

Pentru siguranța tuturor, pe timpul controalelor, s-au urmărit respectarea măsurilor cu rol de securitate la incendiu,  împiedicarea depășirii numărului de utilizatori prevăzut de parametri de proiectare a spațiilor, exploatarea instalațiilor cu rol de securitate la incendiu, modul de exploatare a aparatelor de gătit, menținerea practicabilă a căilor de evacuare în caz de incendiu la parametri proiectați, exploatarea în siguranță a instalațiilor utilitare aferente construcțiilor respective (încălzire, electrice și ventilație).

În urma acestor verificări, au fost constatate 70 de deficiențe, printre care și lipsa autorizației de securitate la incendiu pentru trei obiective.

Prin urmare, inspectorii de prevenire au aplicat 70 de sancțiuni, dintre care 53 de amenzi în cuantum total de 189.000 lei.

Foto descriptiv: News Allert

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90