930×122 CAPRA 5

baraj

SĂ VĂ FIE RUȘINE, NESIMȚIȚILOR! MIZERIA PERSISTĂ LA BARAJUL VIDRARU!

ePiteşti a semnalat în repetate rânduri că în lacul de la Barajul Vidraru din judeţul Argeş este mizerie. Situaţia jenantă pentru turismul argeşean persistă!

Citiți și: 188 milioane € pentru Vidraru

Ieri, într-o zi superbă de duminică, la baraj a fost aglomeraţie mare. Oameni veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din străinătate pentru a se bucura de superbul peisaj montan oferit de acest tronson al Transfăgărăşanului nu puteau ignora, însă, faptul că lacul, la buza barajului, mustește de jeg.

Prefectul Mihai Oprescu a cerut atât Administraţiei Bazinale de Apă Argeş Vedea, cât şi conducerii societăţii Hidroelectrica să ia măsuri pentru curăţarea lacului, dar degeaba! În ciuda unor angajamente formale, gunoaiele şi buştenii strică în continuare aspectul zonei, acţiunile de curăţire lipsind. Păcat că turiştii care vin să admire această importantă realizare antropică din Argeş nu se pot bucura şi de curăţenie! Ruşine celor care au în grijă barajul! Amintim că Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea a anunțat că de curățarea lacului trebuie să se ocupe Hidroelectrica.

Citiți și: Investiție de mii de € la Vidraru

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3