930×122 CAPRA 5

ceas

Nimeni nu mai credea! Reapare în Pitești după zeci de ani!

Nimeni nu mai credea! Reapare în Pitești după zeci de ani!

Citiți și: CONTRACTUL DE MUNCĂ PART-TIME – 5 PRECIZĂRI

Se reînoadă o frumoasă tradiție în municipiul Pitești, pe care o aveau cetățenii cândva: întâlnirile de „la ceas”. Cei vârstnici își amintesc orologiul public de pe Strada Mare. Un nou ceas a fost montat.

Proiect privat

Totul a fost posibil datorită unei inițiative private. Astăzi, în condiții meteo nefavorabile, s-a lucrat intens. La ora acesta ceasul este gata pentru inaugurarea care va avea loc mâine dimineață.

Citiți și: NU UITAŢI SĂ DAŢI CEASUL ÎNAPOI CU O ORĂ LA NOAPTE!

 

Trecătorii se opresc, admirând opera care duce cu gândul la perioada interbelică și o fotografiază. Pe cadranul orologiului este indicată deja scurgerea implacabilă a timpului.

Eco moto 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Costi spune:

    O idee excelentă.
    Acum îmi regăsesc echipa votată de ce-a mai mare parte a piteștenilor, prin fapte bune în folosul comunității, la cât mai multe dintrastea!
    Am avut un președinte jucător și uitați unde a ajuns… sper ca primarul nostru să-și de-a seama și să-și schimbe strategia de primar jucător.

  • Anonim spune:

    Pe bune? Inaugurarea unui ceas? Adica vreo festivitate si taiere de „pamblica”? :-)))))))))))))))))))))))))) Frate, asa ceva doar in orasele cu primari pesedisti poti vedea….

  • Adrian Pantra spune:

    Da,e un lucru laudabil.
    Numai un fraier poate sa spuna ca e o idee PSD ista.

  • Ursu spune:

    In anii 80 dădeam intâlnire si la 3 gagici odata,acolo la ceas ! Staream sua in magazinu Fortuna si ma amuzam! Ce vremuri !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3