Donaris 930 x 122

consiliul judetean arges

Nimeni nu se aștepta! Câți bani cere Teatrul „Davila”

Nimeni nu se aștepta! Câți bani cere Teatrul „Davila”

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Noua stagiune teatrală va începe peste puțină vreme. Una a marilor ambiții. Directorul Dan Tudor are planuri mărețe și surprize pe care deocamdată nu le divulgă.

„Virusul Thaliei”

Șeful instituției nu concepe să vadă locuri libere la vreuna dintre reprezentațiile oferite publicului. Și în afara „nucleului dur” al iubitorilor de teatru, al celor fideli, Dan Tudor speră să vadă și alți piteșteni atinși de „virusul zeiței Thalia”.

Citiți și: Vicele CJ Argeș urmărit penal de DNA! Prejudiciu enorm!

Nimeni nu se aștepta! Câți bani cere Teatrul „Davila”

Înțelegere

Tocmai pentru a îndeplini acest deziderat, directorul Dan Tudor pledează pentru ca prețurile biletelor să fie accesibile.

Fostul mare actor a găsit înțelegere la forul superior. În speță Consiliulul Județean Argeș, în subordinea căruia se află teatrul.

Nimeni nu se aștepta! Câți bani cere Teatrul „Davila”

Cât costă?

La spectacolul dedicat copiilor de duminică, 17 septembrie a.c., – „Ridichea uriașă”  – prețul unui bilet este 15 lei. Și pentru adulți, și pentru cei mici.

Apoi la reprezentațiile celorlalte secții, „Dramă” sau „Estradă” , prețul unui bilet va fi de 20 lei.

Aceleași sume!

Rareori pe parcursul stagiunii prețul poate oscila între 20-30 lei în funcție de spectacol. Cea mai importantă veste pentru cei interesați este că teatrul cere aceleași sume pentru bilete, ca în stagiunea precedentă.

Conducerea Consiliului Județean Argeș a considerat că deocamdată este justificată plafonarea prețurilor biletelor.

Și consilierii județeni nu au mai „umblat” la ele. Tocmai pentru ca teatrul să fie accesibil tuturor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Minca marian spune:

    foarte bine. la teatru ar trebui întrarea libera este benefic pentru toata lumea sa mearga la un spectacol cum este teatrul davila

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90