EcoMoto 930×122

acțiuni reabilitare

Noi acțiuni de reabilitare și reamenajare, în Pitești

Noi acțiuni de reabilitare și reamenajare, în Pitești

Primăria Municipiului Pitești execută lucrări de reabilitare a scărilor publice din strada Mărășești – Palatul Copiilor, ce constau în repararea parapetelor, vopsirea balustradei metalice și montarea de pavele pe trepte.

De asemenea, cele 53 de bănci demontate din zona de centru a Piteștiului au fost recondiționate, iar în prezent sunt repartizate în diferite zone ale orașului, acolo unde este necesar. În curtea Grădinii Zoologice au fost montate cinci astfel de bănci, alte patru au fost amplasate pe strada Trivale, iar acțiunea va continua.

Tot astăzi, au fost amplasate două mese de ping-pong în Parcul Lunca Argeșului și alte două în Parcul Ștrand, urmând a fi montate încă trei astfel de mese, câte una în fiecare din parcurile: Expo, Prundu și Finanțe.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Badalan spune:

    Oricum, greu de egalat nr. de mese de tenis care erau pe timpul lui Ceaușescu (nu-l regret, e o constatare)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3