Donaris 930 x 122

certificatul verde

Noi detalii despre certificatul verde!

Președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, a făcut noi declarații despre adoptarea certificatului verde la locul de muncă.

Citiți și: Declarația momentului despre certificatul verde: „Nu va mai fi nevoie”

Acesta a afirmat faptul că, în momentul de față, subiectul certificatului verde „nu mai îngrijorează pe nimeni”, deși există 10.000 de cazuri noi de Covid-19 în fiecare zi.

„Din punctul meu de vedere, era nevoie (de certificatul verde – n.red.). Înțeleg că nu mai îngrijorează pe nimeni și înțeleg că avem peste 10.000 de cazuri zilnic și că acestea cresc nu reprezintă o problemă acum. (…)

Citiți și: Noutăți despre certificatul verde la locul de muncă

Sunt foarte curios să văd dacă acesta a fost planul de la început, să avem un număr mare de persoane infectate sau nu. Pentru că nu văd niciun plan care să reducă numărul de persoane infectate, nu văd un plan care să crească numărul de persoane vaccinate, doar văd că cumva suntem OK, toată lumea încearcă să ignore această problemă. Eu n-o ignor și spun că există un cost foarte mare pentru economie și ar trebui găsită o soluție”, a afirmat Cîțu.

De asemenea, liderul liberalilor a avertizat că explozia infectărilor va avea un impact negativ asupra economiei naționale, explicând efectul pe care îl va avea absența angajaților.

„Pentru mine, 10.000 de persoane infectate înseamnă concedii medicale, persoane care au intrat și ele în contact înseamnă alte concedii medicale, înseamnă costuri suplimentare pentru companii și pentru stat.

Dacă acest număr crește, s-ar putea să avem companii întregi care își vor opri activitatea pentru că nu pot funcționa. Reprezintă un cost pentru economie și pentru societate care nu este luat în calcul, pe lângă costul pe care îl avem cu energia”, a mai spus Florin Cîțu.

Totodată, acesta a mai afirmat în spațiul public că își menține susținerea pentru certificatul verde, chiar dacă în coaliție „nu există susținere pentru el”.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3