New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural pitești

Noi manifestări-eveniment pentru piteșteni la Centrul Cultural

Noi manifestări-eveniment pentru piteșteni la Centrul Cultural.

Citiți și: Petrecerea continuă! Show de senzație în Lunca Argeșului

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 25 – 29 iulie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Cenaclul „Armonii Argeșene”, luni, 25 iulie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Mari teologi și duhovnici români. Părintele academician prof. dr. Dumitru Stăniloae – <La început a fost iubirea>”, eveniment care va avea loc luni, 25 iulie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citiți și: Ultimele evenimente din luna martie la Centrul cultural Pitești

Lansarea romanului cu titlul „Antonime pe timp de pandemie”, eveniment care se va desășura marți, 26 iulie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema “Românii merg cu trenul: călătorii între 1830-1860”,eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, marți, 26 iulie, de la ora 20:00.

Prelegerea cu tema „Poeme și Penițe de Vară Fierbinte”, miercuri, 27 iulie, de la ora 11:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Recital folcloric în cadrul proiectului „De la Vâlcea la Pitești”, miercuri, 27 iulie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Ne cunoaștem pe noi înșine puțin spre deloc. Încă 12 experimente care ne atrag atenția că suntem vulnerabili”, joi, 28 iulie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Între poezie și eternitate”, joi, 28 iulie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Medalionul literar “Poeta și prozatoarea Iudita Dodu Ieremia”, eveniment care se va desfășura sub egida Fundației literare „Liviu Rebreanu”, joi, 28 iulie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Detalii despre evenimentele anunțate sunt oferite pe site-ul instituției și pe pagina oficială de Facebook, AICI

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Ca de obicei, manifestari searbede , plicticoase, facute de aceeasi persoana fara viziune (care nu-si are locul la institutia in cauza), cu aceiasi eterni colaboratori…Cati pitesteni urmaresc oare evenimentele, manifestarile Centrului Cultural ? 0.2% ???

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90