Donaris 930 x 122

limitatoare de viteză

Noi modificări în traficul din Pitești

Modificări în traficul din Pitești. A fost instituit un nou sens unic în cartierul Prundu, pe aleea carosabilă din spatele blocului B8 și s-au amplasate două limitatoare de viteză pe carosabilul străzii Izvorului, din zona Turcești.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Participanţilor la trafic le este recomandat să circule cu prudenţă pentru evitarea oricărui incident.

Ambele acțiuni au fost realizate luni, 10 aprilie, de către Administraţia Domeniului Public, conform avizării Comisiei de sistematizare a circulației rutiere, din 01 februarie 2023, respectiv 02 martie 2023.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Măsurile impuse au ca scop prevenirea accidentelor rutiere.

Primăria Pitești transmite:

Astăzi, 10.04.2023, Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a instituit sens unic de circulație pe aleea carosabilă din spatele blocului B8, cartier Prundu, cu acces din strada Horia Cloșca și Crișan în dreptul scării G, apoi spre scara I, conform avizării Comisiei de sistematizare a circulației din 01.02.2023.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3