EcoMoto 930×122

profesional new consult

    NOU PE PIAȚA MUNCII. CURS DE MAXIM INTERES

    Nou pe piața muncii. Curs de maxim interes. Ești la curent cu protecția datelor cu caracter personal? Vrei să scapi de amenzi și să înțelegi mai bine legislația relevantă în domeniu?

    Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

    Profesional New Consult vă invită să participați la trainingul responsabil cu protecția datelor cu caracter personal – GDPR (General Data Protection Regulation), care va începe în Pitesti în perioada următoare la un preț promoțional: doar acum beneficiați de o reducere de 10% pentru plata integrală sau de 5% pentru plata în rate.

    Pe 25 mai 2018 a intrat în vigoare regulamentul general privind datele personale (GDPR), legislație europeană care obligă toate companiile care prelucrează date cu caracter personal să se conformeze la noile reguli, mult mai stricte.

    Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

    Printre noile reglementari se numără dreptul de ștergere, privacy by design, dreptul la portabilitatea datelor și obligativitatea realizării unui registru general al operațiunilor de prelucrare. Regulamentul impune amenzi de până la 20 de milioane de euro sau de 2-4% din cifra de afaceri globală în cazul nerespectării.

    De asemenea, regulamentul general privind protecția datelor nu impune nicio formă de autorizare sau certificare pentru persoana care va ocupa poziția de ofițer de protecție de date cu caracter personal (DPO), dar prevede obligativitatea acestuia de a urma cursuri de specializare. Regulamentul are putere de lege în fiecare țară membră UE, nefiind necesară o transpunere a acestuia în legislația națională.

    Dacă doriți să îl parcurgeţi, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

    Numere de telefon – 0758.490.490, 0784.333.777, 0784.045.025

    E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

    Adresă – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6, în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima (birou pentru înscrieri şi săli de curs).

    Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

    Curs inspector SSM

    Curs de infirmieră

    Curs de arhivar.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3