New Profesional Consult 930 x 122

parc

AȘA ARATĂ ACUM PARCUL ȘTRAND! GARA PENTRU TRENULEȚ, MODERNIZATĂ!

Investiţia cu fonduri europene pentru reabilitarea şi modernizarea Parcului Ştrand din Piteşti se află în plină desfăşurare.

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

O parte dintre aleile din parc au deja pavele noi, iar vechile bănci din lemn au fost înlocuite cu altele din beton, peste care vor fi puse blăni. Și trei dintre vechile poduri au fost înlocuite.

Vestea bună este că trenuleţul din „Ştrand” îşi va continua povestea. Şinele au fost repuse la locul lor, iar peronul „gării” are o altă faţă. Trenuleţul bucura în fiecare weekend sute de copii și părinți, iar zvonurile cum că ar fi urmat să dispară i-au întristat pe mulţi. Nu este cazul. Cât de curând, îndată ce parcul va fi redat în folosinţă, călătoriile cu trenuleţul vor fi reluate. După cum stau lucrurile acum pe şantier, parcul va fi gata la anul.

Citiți și: Pitești. Astăzi s-a scris istorie la Spitalul de Pediatrie. Este vis!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90