930×122 CAPRA 5

Arges

Nouă localități din Argeș vizate de jandarmi

Nouă localități din Argeș sunt vizate de jandarmi astăzi, 25 octombrie, cu ocazia aprinderii tradiționalului foc al lui Sumedru.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Este vorba despre orașele Câmpulung, Mioveni, Topoloveni și Costești, dar și în comunele Mioarele, Bogați, Stâlpeni, Mărăcineni și Hârtiești, acolo unde acest obicei se mai păstrează.

Aici, jandarmii argeșeni vor asigura ordinea publică şi protecţia.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Jandarmeria Argeș transmite:

„Jandarmii argeșeni vor fi prezenți, astăzi, 25.10.2022, în ajunul sărbătorii Sf. Dumitru, la tradiționala aprindere a Focului lui Sumedru.

Nouă locații de pe raza județului se vor afla în atenția efectivelor de jandarmerie, care se vor asigura de buna desfășurare a evenimentelor.

Astfel, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la manifestările dedicate aprinderii Focului lui Sumedru în orașele Câmpulung, Mioveni Topoloveni și Costești, dar și în comunele Mioarele, Bogați, Stâlpeni, Mărăcineni și Hârtiești, pentru a asigura ordinea publică şi protecţia participanţilor, dar și pentru prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional și descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale.

Pentru evitarea oricăror incidente, Jandarmeria Argeș recomandă participanților la aceste evenimente să manifeste înțelegere față de măsurile luate de forțele de ordine, să respecte indicațiile organizatorilor, dacă sunt însoțiți de copii să îi supravegheze cu atenție, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite cu încredere sprijinul jandarmilor sau polițiștilor prezenți sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Cris spune:

    Pe dracu !Cautati-i pe jandarmi pe la băute și curve !Eu acu vin de la Bran și de la Câmpulung până la Mioveni (cam după 18h30 era ora) am văzut zeci de focuri pe lângă DN ,cu fum gros ,negru și înecăcios pt că ardeau cauciucuri.Abia vedeai pe unde sa circuli sa nu mai zic că eram pe recirculare cu aerul.Eu nu știu cum respiră aia din zona.Nu tu pompieri,nu tu jandarmi și cum era normal,nimeni de la Mediu.Doar la salarii grase și prin birouri,ăștia !Jegurile mafiei PSD !!!
    Ce dracu de tradiții sunt astea ba tampitilor?Înainte era cate un foc în sat nu 10,cu toți locuitorii acolo,cântau și ardeau lemn nu prostii toxice…Vedeți filme și vă aduceți aminte de adevăratele tradiții nu ce fac țiganii ăștia azi…
    Prost popor !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3