EcoMoto 930×122

cfr

tren

ÎN CURÂND, NOUL MERS AL TRENURILOR

CFR Călători informează că duminică, 14 decembrie, va intra în vigoare Noul Mers al Trenurilor, care va fi valabil până pe 12 decembrie 2015.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Noul Mers al Trenurilor de călători prevede mai multe trenuri Regio, curse spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane de schi, precum şi durate reduse, de aproximativ două ore, pe ruta Bucureşti Nord-Constanţa. De asemenea, va fi menţinut mersul de tren cadenţat pe rutele unde condiţiile de circulaţie şi exploatare permit acest lucru şi unde traficul de călători este cu preponderenţă de navetă: Bucureşti Nord-Ploieşti, Bucureşti Nord-Piteşti şi Constanţa-Mangalia (în sezonul estival).

Pe de altă parte, unele trenuri InterRegio, cu plecări din Cluj Napoca, Pitești, Craiova şi alte oraşe, au fost transformate în trenuri Regio, cu opriri în mai multe staţii de pe traseu.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Mersul Trenurilor de Călători 2014-2015 va putea fi cumpărat din principalele gări şi agenţii CFR, la preţul de 13 lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90