930 x122 grota rece

centrul cultural multifuncţional

RITM ALERT PE ȘANTIERUL DE LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Lucrările de construire a centrului cultural multifuncţional din centrul Piteştiului sunt în plină desfăşurare, iar noua clădire prinde contur.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Termenul de finalizare este 24 august 2015, dar sunt şanse mari ca data limită să fie devansată. Parte din vechea clădire a cinematografului „București” a fost demolată http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/la-cinema-bucuresti-se-demoleaza-vezi-galerie-foto/, iar acum o nouă construcţie se întinde până aproape de Primărie, muncitorii lucrând la structură.

Jumătate din suma de 17.500.000 de lei necesară investiţiei este de la Uniunea Europeană, iar restul reprezintă contribuţia Consiliului Local al municipiului. Viitorul centru va avea o sală multifuncţională, săli de repetiţie şi vestiare şi o scenă de peste 70 de mp. În sală vor fi proiectate filme în format 3D. Aici își va susține spectacolele și Filarmonica din Piteşti.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90