Donaris 930 x 122

autostrada

Noutate absolută pe Autostrada București – Pitești

Un nou nod rutier pe Autostrada București – Pitești

Citiți și: Pitești. Misterul închiderii BRD-ului de lângă Primărie dezvăluit!

Ministerul Transporturilor a obţinut finanţarea europeană pentru contractul prin care vor fi proiectate 8 noi noduri rutiere pe reţeaua de autostrăzi în circulaţie, respectiv 5 noduri rutiere/descărcări pe şantierele autostrăzilor în lucru.

Contractul pentru proiectarea celor 15 noduri a fost semnat cu firma Explan, iar Ministerul Transporturilor a anunţat că poate deconta 5 milioane de lei prin Fondul de Coeziune.

Citiți și: Decisiv! Ce se întâmplă cu autostrada Pitești – Sibiu!

Proiect constă în elaborarea Studiului de Prefezabilitate și Studiului de Fezabilitate privind realizarea de noi noduri rutiere pe autostrăzile A0, A1, A2, A3 și A7.

Pe Autostrada București – Pitești urmează să fie construit un nou nod rutier la Ungureni (km 53).

Nodurile rutiere amenajate inclusiv la cererea comunităţilor locale şi în zonele dezvoltate ulterior deschiderii tronsoanelor de autostradă sunt utile pentru reducerea consumului de carburant, implicit a poluării şi prevenirea accidentelor de circulaţie pe fondul pătrunderii pe contrasens.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Viorel Petroiu spune:

    Săptămâna trecuta am mers pe „autostrada” Bucuresti Pitesti, dinspre Pitesti, in jurul orei 19. Pe aproximativ 12 km sensul era „reparat” cu niște asfalt, fără sa fie trasate benzile, materialul reflectorizant de pe grilajul despărtitor lipsește, idioti care se gândesc să fumeze staționeaza pe banda de urgență, CNAIR ul traieste bine, iar mortii sunt de vină.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache