Eurial 930 x 122

cinema

Noutate absolută! Super Festival în Pitești

Noutate absolută! Super Festival în Pitești

Citiți și: Atenție: Informare deosebit de importantă! Se va întâmpla

Veste bună pentru iubitorii de film din Pitești!

Mâine se deschide FilmFest ADE 2023!

Citiți și: Două zile de senzație în Pitești!

Piteștenii sunt așteptați în Lunca Argeșului, în fiecare seară de sâmbătă, pentru a se bucura de proiecții de cinema în aer liber.

,,Mâine, 5 august, se deschide FilmFest ADE 2023!

Serile de sâmbătă, în august, vă așteaptă în Parcul „Lunca Argeșului”, alături de familie și prieteni, pentru a vă bucura de o experiență inedită: proiecții de cinema în aer liber!

Prima seară din cadrul evenimentului FilmFest ADE 2023 oferă cinefililor vizionarea peliculei cinematografice „Aftersun: A fost odată ca o vară”. Lansat în 2022, debutul regizoarei Charlotte Wells a topit inimile publicului, fiind caracterizat de critici ca „superb” și „copleșitor”.

Noutate absolută! Super Festival în Pitești

Filmul descrie o vacanță ca o punte vitală, de emoție și căldură, întinsă între tată (Paul Mescal) și fiică (Frankie Corio), peste prăpastia tristeților și a neîmplinirilor.

Evenimentul FilmFest este organizat de Asociația „Acționăm. Dăruim. Educăm.” Pitești, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.„, transmite municipalitatea.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2
570 X 90 POSADA 3