930×122 CAPRA 5

cinema

Noutate absolută! Super Festival în Pitești

Noutate absolută! Super Festival în Pitești

Citiți și: Se fac angajări la Primăria Pitești!

Veste bună pentru iubitorii de film din Pitești!

Mâine se deschide FilmFest ADE 2023!

Citiți și: Nu s-a mai pomenit așa ceva în Pitești! Oamenii vor vedea ceva inedit pe o clădire

Piteștenii sunt așteptați în Lunca Argeșului, în fiecare seară de sâmbătă, pentru a se bucura de proiecții de cinema în aer liber.

,,Mâine, 5 august, se deschide FilmFest ADE 2023!

Serile de sâmbătă, în august, vă așteaptă în Parcul „Lunca Argeșului”, alături de familie și prieteni, pentru a vă bucura de o experiență inedită: proiecții de cinema în aer liber!

Prima seară din cadrul evenimentului FilmFest ADE 2023 oferă cinefililor vizionarea peliculei cinematografice „Aftersun: A fost odată ca o vară”. Lansat în 2022, debutul regizoarei Charlotte Wells a topit inimile publicului, fiind caracterizat de critici ca „superb” și „copleșitor”.

Noutate absolută! Super Festival în Pitești

Filmul descrie o vacanță ca o punte vitală, de emoție și căldură, întinsă între tată (Paul Mescal) și fiică (Frankie Corio), peste prăpastia tristeților și a neîmplinirilor.

Evenimentul FilmFest este organizat de Asociația „Acționăm. Dăruim. Educăm.” Pitești, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.„, transmite municipalitatea.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90