930X122 MAIA

judecătorie

Noutate în Argeș: Judecătorie în orașul Dacia

Noutate în Argeș: Judecătorie în orașul Dacia

Citiți și: Omul de afaceri Gheorghe Văsîi iese din închisoare

Proiect mult așteptat în orașul constructor de mașini!

Penitenciarul Mioveni a transmis că orașul Mioveni va avea o judecătorie, fiind un proiect foarte important pentru toată comunitatea.

Citiți și: Secretul primarului piteștean cu cea mai lungă „domnie”. Acum s-a aflat

În ultimii ani, zeci de mii de persoane private de libertate au fost prezentate în fața instanțelor de judecată.

Numărul acestora a depășit 3.000 de deținuți anual în instanțele din județul Argeș.

,,Prezentăm deținuți în instanțele din întreaga țară, dar ne concentrăm în principal pe județele Argeș și Vâlcea”, a declarat un reprezentant al penitenciarului.

,,Multe dintre judecătoriile pe care le deservim datează dintr-o altă epocă și se află la distanțe mari de unitatea noastră.

Prezentarea deținuților la instanțe implică costuri semnificative pentru buget și ne expune la riscuri și vulnerabilități în misiunile noastre.”

Proiectul pentru construirea Judecătoriei Mioveni promite să adreseze aceste probleme.

Noutate în Argeș: Judecătorie în orașul Dacia

Deși implementarea acestuia poate dura ceva timp și este posibil să întâmpine obstacole pe parcurs, penitenciarul este încrezător că va aduce multiple beneficii pentru oamenii din județ.

,,Eliminarea vulnerabilităților, reducerea costurilor, eficientizarea misiunilor și asigurarea unui serviciu public de calitate sunt doar câteva dintre beneficiile reale ale acestui proiect,” a adăugat reprezentantul.

Penitenciarul Mioveni transmite, de asemenea, că va contribui activ la realizarea acestui proiect.

,,”Salutăm și susținem demersurile pentru realizarea Judecătoriei Mioveni și, dacă este necesar, putem pune la dispoziție forță de muncă serioasă pentru construirea clădirilor și asigurarea unui fundament solid pentru progresul instituțional,” a subliniat reprezentantul penitenciarului.

,,Pagină cu pagină, scriem propria noastră poveste, iar mesajul de astăzi este despre Judecătoria Mioveni,” a concluzionat reprezentantul penitenciarului.

Foto principal: Descriptiv

Eurial 555 x222
570×90 MAIA