930×122 CAPRA 5

accident

Nu a oprit la semnalul polițistului și l-a lovit cu mașina!

Update, ora 15:50, Cristina Cazacu (foto), purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești, declară pentru ePitești.ro:

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

„Pacientul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, în această dimineață. În urma investigațiilor, s-a decis să rămână internat în Secția Chirurgie 1.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Este stabil, conștient. Prezintă răni care nu îi pun viața în pericol.”

Update, ora 09.48, IPJ Argeș transmite:

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, un polițist din cadrul Poliției Orașului Costești, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Calea Alexandriei, din Costești, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa, din direcția Pitești către Buzoești și care, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, nu a oprit la timp și l-a acroșat.

Din fericire, din primele investigații medicale, polițistul nu este rănit grav, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

Din verificările preliminare, autoturismul a fost condus de un bărbat de 69 de ani, din Pitești, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că nu a consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială, ora 09.39

În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc pe raza orașului Costești.

Potrivit primelor informații, un bărbat a fost acroșat de un autoturism.

Victima este chiar un polițist.

Evenimentul rutier s-ar fi petrecut după ce omul legii i-ar fi făcut semn șoferului să oprească, iar acesta nu ar fi putut.

Astfel, polițistul a fost rănit.

Acesta este conștient. Ulterior a fost preluat de o ambulanță Smurd și a fost transportat de la Spitalul Orășenesc „Regele Carol l” Costești, la Spitalul de Urgență Pitești.

Foto principal: descriptiv

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90