Donaris 930 x 122

accident

Nu a putut evita tractorul şi a făcut accident. O tânără gravidă a fost rănită

La Costești, pe drumul judeţean DJ 703B a avut loc un accident cu un autoturism şi un tractor. S-a întâmplat în jurul orei 9.30 a dimineţii de astăzi.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În urma impactului, o tânără de 20 de ani, gravidă, pasageră în autoturism, a fost rănită şi a necesitat transportul la spital.

 

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Recea, care conducea un autoturism pe DJ 703B, pe raza orașului Costești, spre Rociu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un utilaj agricol (tractor cu disc), condus de un bărbat de 51 de ani, din Costești, care efectua o manevră pentru a pătrunde pe terenul agricol.

 

 

„În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 20 de ani, din Recea, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital pentru investigații medicale (gravidă, leziune ușoară la un membru inferior).

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

 

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3